Харків’янка перемогла у турнірі бойових мистецтв в Естонії

Фото: mõisakülafight

Харків’янка Оксана Пашкова перемогла у Міжнародному професійному турнірі з бойових мистецтв в Естонії.

Про це Харків Times розповів Олег Боровицький, багатократний чемпіон з єдиноборств, тренер вищої категорії України, офіційний представник тайської культури в Україні.

В Естонії відбувся Міжнародний професійний турнір Mõisakülafight 2019, який проводять у селі Мусайкула вже четвертий рік поспіль. Українців запросили вперше. У турнірі брали участь бійці з Естонії, Латвії, Фінляндії, України та Росії. Україну представляв боєць з клубу “Гермес” м. Кременчук В’ячеслав Андрєєв та Оксана Пашкова з Харкова, клуб «Авангард».

Харків’янка Оксана Пашкова боролася із естонкою Crista Padu, яка є переможцем цього турніру минулого року.

«Турнір проводили тільки за персональним запрошенням. Організатори запросили Оксану. Жіночих боїв було лише два, решта – чоловічі. Бій відбувався за правилами кікбоксингу К1. Три раунди по три хвилини з 1 хвилинною перервою. Естонка зробила упор на удари руками, але Оксана не дала їй підійти на потрібну дистанцію, більше працювала ногами і колінами. Естонка намагалась блокувати, але багато падала і судді віддали перемогу Оксані у всіх трьох раундах», – розповів Олег Боровицький.

Довідка. Оксана Пашкова – 5-кратна чемпіонка світу з тайського боксу і 5-кратна чемпіонка світу з кікбоксингу, срібна призерка чемпіонату світу з ММА.